سولفات روی

مشخصات سولفات روی

دمای ذوب: ۶۸۰ درجه سانتی‌گراد

دمای جوش: ۴۷۰ درجه سانتی‌گراد

چگالی: ۳.۵۴ گرم بر سانتی متر مکعب

حلال ها: آب و الکل

سولفات‌روی یک پودر سفیدرنگ بدون بو، ترکیب معدنی و غذایی برای جبران کمبود روی و جلوگیری از بیماری استفاده می‌شود. درد شکم، استفراغ، سردرد و خستگی از جمله عوارض جانبی مصرف بیش ار اندازه است. سولفات روی با فرمول ZnSO۴ دارای هر سه نوع هیدرات با چگالی (غیرهیدرات: g/cm۳ ۳.۵۴، هگزاهیدرات: g/cm۳ ۲.۰۷۲)، نقطه ذوب (غیرهیدرات: °C ۶۸۰، هپتاهیدرات: °C ۱۰۰ ، هگزاهیدرات: °C ۷۰) و نقطه جوش (غیرهیدرات: °C ۷۴۰، هپتاهیدرات: °C۲۸۰) متفاوت نیز می‌باشد. این ماده از قدیم به عنوان زاج سفید شناخته می‌شود. شکل هپاتاهیدرات آن‌ معمولا رواج دارد. بسیار مضر و تحریک‌کننده چشم است. بلعیدن مقدار بسیار ناچیز از آن در خوراک دام ضرری ندارد. مصرف بیش از حد آن باعث اختلال شدید در معده می‌شود.این ماده از واکنش تقریبا هر ماده حاوی روی (فلز، مواد معدنی، اکسید) با اسید‌سولفوریک تولید می‌شود. سولفات‌روی دارویی، از واکنش اکسیدروی با خلوص بالا با اسیدسولفوریک تولید می‌شود. در محلول آبی، تمام اشکال سولفات‌روی واکنش یکسانی دارند. این محصول در دمای بالای ۶۸۰ درجه سانتیگراد به گاز دی‌اکسیدگوگرد و اکسیدروی، که هر دو خطرناک هستند، تجزیه می‌شود.


ارتودنسی | متخصص ارتودنسی می‌شود ,سولفات ,ماده ,واکنش ,غیرهیدرات ,سولفات‌روی ,تولید می‌شود ,درجه سانتی‌گراد , سولفات منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت پارس انگلیش بانک اطلاعات مشاغل آگهی تایم فروشگاه آنلاین نور وبلاگ دل موزیک محسن چت خرید و فروش املاک و مستغلات شمال،رشت گیلان،فومن بالیوود اچ دی سایت جهان نما والبی